Despre noi

Ina Medical Sport este o afacere de familie care a fost fondată în 1997 și încă de la bun început am pornit cu viziunea să oferim pe piața românească doar produse performante și de top atât în materie de articole ortopedice, cât și produse de medicină sportivă. În toți acești ani, am reușit să fim alegerea numărul 1 a echipelor, federațiilor sportive, a sportivilor de performanță, precum și în recomandările doctorilor. Suntem distribuitorii oficiali în România a brandurilor de top precum DonJoy, Compex, AirCast, MediRoyal, Dr.Med, Game Ready, Indiba, HyperIce, Sidas, Sixtus Italia și Pure2Improve.

Compania va continua misiunea sa de a furniza doar produse de tot, eficiente și inovatoare din punct de vedere tehnologic, atestate la nivel internațional, susținând performanța, deasemenea îmbunătățind și ușurând viețile oamenilor. 


Produse de cea mai bună calitate
Cele mai bune servicii pentru clienții noștri
Garanție cu banii înapoi în 15 zile           

Ne gasesti si pe retelele de socializare

Cunoaște echipa noastră

Ecaterina Stîngă (Fondator & Administrator )

1- Ecaterina Stinga - Fondator & Adminis

Andrei Stîngă (Director General)

Corina Stîngă (Coordonator vânzari)

3- Corina Stinga - Coordonator vanzari.J

Maria Golban (Marketing & Comunicare)

4- Maria Golban - Marketing & Comunicare

Adriana Mihalca (Kinetoterapeut & Relatii cu clientii )

Taisia Lungu (Kinetoterapeut & Relatii cu clientii )

Daniel Gaspar (Kinetoterapeut & Relatii cu clientii )

7- Daniel Gaspar -  Kinetoterapeut & Rel

Mioara Doicin (Kinetoterapeut & Relatii cu clientii )

Madalina Semen (Kinetoterapeut & Relatii cu clientii )

Georgiana Nicolae (Contabilitate)

Georgiana Nicolae - Contabilitate JP

Recomandări

Mereu sunt in cautare de produse inovatoare pentru recuperarea medicala si am gasit in Ina Medical & Sport partenerul potrivit. Intotdeauna mi-au prezentat doar produsele de top pentru aceasta piata. In acest moment folosesc de la acestia Compex si  Game Ready cu care am rezultate foarte bune cu pacientii mei, care la randul lor sunt foarte multumiti de serviciile mele. Sunt convins ca vom colabora inca multi ani de acum incolo.”

Constantin Țâncu (Fiziotinmed Kinetic)

Doresc sa ofer doar servicii premium clientilor mei, de aceea trebuie sa fiu intotdeauna la inaltime si sa am doar cele mai bune servicii, tocmai de aceea apelez cu incredere la Ina Medical & Sport. Colaboram de mai bine de 4 ani si de fiecare data am fost multumit, atat de calitatea produselor, cat si de serviciile post vanzare, pentru ca e mereu cineva care sa raspunda nevoilor noastre.

Gelu Cosma (Kinetic Sports & Medicine


Nici un produs

Urmeaza a se stabili Livrare
0,00 lei Total

Platește