Cele mai vândute

Testimoniale

FAQs

Nu exista intrebari

Producatori de sisteme ortopedice

Exista 19 producatori de sisteme ortopedice

 • Active Ankle

  In 1989, Active Ankle a dezvoltat un singur produs, o orteza de glezna care a revolutionat piata sa, menita sa protejeze gleznele atat post traumatic, cat si profilactic, aducand un plus de valoare, aceasta devenind de-a lungul anilor, cea mai folosita orteza de glezna de catre sportivii de performanta, preferata in mod special de catre jucatorii si jucatoarele de volei si handbal. 

 • Aircast

  De peste 30 de ani, la nivel mondial Aircast este alegerea numarul unu a multor doctori in tratamentul accidentarilor gleznei, avand in spatele sau o stiinta intreaga in dezvoltarea de produse inovatoare. Aircast a ridicat standartul ingrijirii traumatismelor labei piciorului si gleznei, prin tehnologiile sale patentate si utilizarea compresiei pneumatice graduale. 

 • Compex

  Compex este un brand elevetian, care in ultimii 30 de ani si-a dezvoltat expertiza in domeniul fizioterapiei, tratarea durerilor si pregatirii fizice, devenind de-a lungul anilor lider mondial in electrostimulare, avand sute de studii in spate care ii atesta eficienta. Tehnologia pe care a dezvoltat-o si imbunatatit-o a devenit esentiala atat pentru fizioterapeuti, cat si pentru sportivii de performanta. Compex a devenit deja o tehnica de antrement foarte cunoscuta, folosit pentru pregatire fizica, refacere musculara, prevenirea accidentarilor si tratarea durerilor.

    

 • Donjoy

  Istoria DonJoy a inceput in 1978 in California, Statele Unite si a crescut de-a lungul anilor, devenind cea mai mare companie si liderul pe piata de produse ortopedice. Este o companie care are peste 5000 de angajati si au dezvoltat de-a lungul anilor peste 1000 de produse medicale care pot ajuta oamenii sa previna accidentarile, dar sa se si recupereze mai rapid si mai usor. DonJoy a devenit DJO Global, dupa ce au cumparat mai multe branduri internationale din domeniul sau precum Compex, Procare, AirCast, Chattanooga Dr. Comfort, Empi. Compania a ajunsa sa valoreze acum peste un miliard de dolari, ceea ce ii permite sa investeasca in permanenta in dezvoltarea de noi tehnologii si sa ofere pe piata dispozitive medicale inovatoare care sa imbunatateasca viata oamenilor, avand in momentul asta peste 20 de tehnologii patentate.

 • Dr. MED

  Dr.MED este un brand dezvoltat de doctori ortopezi in Coreea de Sud. Au produse de o calitate exceptionala si un raport pret-calitate corect. Colaboram cu acest brand de peste 7 ani si intotdeauna am ramas pe deplin multumiti. 

 • Fisioline®

  Cercetare! Inovatie! Tehnologie!

 • Game Ready

  Game Ready este lider mondial in compresie activa si terapie rece in tratamentul post operator si recuperarea medicala. Compania a fost fondata in California, Statele Unite in 1997, iar la baza sa a folosit tehnologia Nasa pentru a crea primul aparat de medicina sportiva care sa faca simultan compresie pneumatica cu terpie rece ajustabila.  De atunci, Game Ready a devenit alegerea numarul unu a doctorilor, fizioterapeutilor, a pacientilor pentru tratamentele la domiciliu si a sportivilor de performanta.

 • HyperIce

  HyperIce este o companie americana infiintata in 2010 si care in 2014 a reusit sa castige premiul "Brand-ul anului" la ISPO Munchen, cea mai mare expozitie de sport si medicina sportiva din lume. Tot in 2014 a creat ruloul cu vibratii Vyber 2.0, de departe cel mai inovativ si calitativ rulou cu vibratii creat vreodata. Cei de la HyperIce il compara cu ce reprezentita Tesla in randul masinilor, asta reprezinta Vyper 2.0 in randul rulourilor vibratoare. Este un instrument indispensabil in randul sportivilor de performanta care vor o refacere post efort cat mai buna. 

 • Madform

  MadForm este o companie spaniola care de mai bine de 20 ani ofera sportivilor de performanta si iubitorilor de sport creme speciale concepute pentru acestia, colaborand pana acum cu atleti de top, clinici de reabilitare, fizioterapeuti si cluburi sportive.

 • McDavid

  McDavid Inc a fost infiintata in 1969 in SUA. Aceasta si-a propus inca din momentul infiintarii sa imbunatateasca cu ajutorul produselor sale performanta atletilor si sa previna accidentarile. De-a lungul anilor, compania a dezvoltat tehnologii patentate care sunt utilizate in fabricarea produselor sale. Astazi McDavid este alegerea numarul unu in randul marilor sportivi de performanta si in recomandarile antrenorilor. 

 • MDH Polonia

  MDH este o companie poloneza care produce produse de reabilitare si ortopedice. Aceasta are ca misiune sa ofere doar produse de calitate care sa ofera un suport si un sprijin oamenilor care au nevoie de acest lucru. 

 • Mediroyal

  Compania a fost infiintata in 1999 ca si DeRoyal Suedia in Suedia, ca o filiala a companiei DeRoyal din Statele Unite ale Americii. In 2002, insa aceasta a devenit MediRoyal. MediRoyal dezvolta orteze in Estonia si State Unite ale Americii. 

 • Mueller

  Mueller este o companie infiintata in State Unite alte Americii in 1959 de catre Curt Mueller. El si-a folosit cunostintele sale legate de sport si farmacie pentru a crea produse care sa protejeze sportivii de accidentari si pentru a-si imbunatati performanta. In tot acest proces el a venit cu acest cuvant "Medicica sportiva" si iata asa s-a nascut o noua industrie. 

 • Procare

  ProCare este o marca din cadrul grupului DJO Global USA. Aceasta este foarte cunoscuta si respectata la nivel mondial in randul profesionistilor din lumea medicala si a pacientilor. 

 • Pure 2 Improve

  Pure2Improve, companie olandeza, este un nou jucator pe o piata in dezvoltare, si anume cea de Fitness si echipamente de antrenament. Pure2Improve si-a propus sa  ofere sportivilor si iubitorilor de sport o gama larga de de echipamente si accesorii de antrenament de cea mai buna calitate. Departamentul de cercetare si dezvoltare al acestuia dezvolta si imbunatateste in permanenta produsele acesteia. 

 • Sidas

  Inca de la crearea companiei Sidas, marca franceza, aceasta a fost ghidata de importante valori: inovare, pasiune, performanta si implicare. Sidas creaza produse care sa ofere confort si performanta pentru fiecare picior, pentru orice fel de sport sau pentru fiecare zi. Aceasta dezvolta produse si tehnologii special create pentru a se adapta oricarui tip de picior si pentru orice fel de utilizare, fie sport de perfomarta, fie doar pentru simple plimbari in parc.

 • Sixtus

  Sixtus Italia este distribuitorul si producatorul numarul unu de medicina sportiva din Italia de 37 de ani. De mai bine de 16 ani este este furnizorul de incredere al marilor cluburi italiene, printre care si Milan, Juventus, Fiorentina, nationalele tarii.

 • Sveltus

  Sveltus este un producator francez cu sediul in Roche-la-Molière pozitionat ca un expert in proiectarea si fabricarea de accesorii fitness si wellness.

 • Togu

  TOGU - calitate fabricata in Germania!

Aboneaza-te la newsletter,

iar noi vom agea grija sa fii primul care

primeste noutatile si promotiile noastre!

Nici un produs

Urmeaza a se stabili Livrare
0,00 lei Total

Platește