Este ok sa te razgandești, tocmai de aceea iti oferim 15 zile calendaristice in care sa te gandesti daca investitia pe care ati facut-o in sanatate este ceea ce aveti nevoie sau nu. Puteti schimba fie  produsul, fie marimea acestuia, fie sa-l returnati pentru a va primi toti banii inapoi.

Puteti initia un retur, accesand acest formular, fie va puteti loga in contul Dvs, daca aveti unul si sa accesati sectiunea Retururi, deasemenea ne puteti contacta si comunica telefonic despre acest lucru, ulterior indrumandu-va care vor fi urmatorii pasi.

Garantie 15 zile.png

Va rugam sa luati in vedere urmatoarele:

  • Aveti la dispozitie 15 de zile sa va razganditi din momentul receptionarii/achitarii produsului de catre Dvs.
  • Puteti expedia produsele prin orice companie de Curierat doriti Dvs. cel tarziu in a 15-a zi din momentul receptionarii/achitarii produsului.
  • Este in obligatia clientului sa plateasca transportul pentru returul/schimbul unui produs. 
  • Produsul trebuie sa fie eligibil pentru retur, ceea ce presupune ca acesta sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (sa nu prezinte semne ca a fost purtat, zgarieturi, deteriorari, murdar sau accesorii incomplete).
  • Fac exceptie de la retur urmatoarele produsele: talonete, despartitoare degete, produsele pentru hernie inghinala, sustinatorii plantari, cizmele ortopedice, pantofii post-operatori, orteza pentru fractura de humerus, atela de noapte pentru fascita plantara si masca de protectie pentru nas. Acestea nu pot fi returnate din motive de protecţie a sanatatii si igienei.

Plata returului se va face in aproximativ 7-10 zile lucratoare din momentul primii produsului in magazinul nostru. In cazul in care produsul nu intruneste conditiile de retur, precum cele mentionate mai sus, avem dreptul sa respingem returul. 

In cazul in care au trecut mai mult de 10 zile lucratoare si inca nu ati primit banii inapoi, va rugam sa nu ezitati sa ne contacti la adresa de e-mail reclamatii@inamedicalsport.ro, iar noi vom analiza cererea Dvs. in cel mai scurt timp posibil.

In cazul in care se opteaza pentru colet la schimb cu compania noastra de curierat, va vom expedia noul produs, imediat ce il primim pe cel care urmeaza a fi schimbat de la Dvs., cu conditia ca acesta sa intruneasca conditiile de retur mentionate mai sus, costul transportului fiind suportat de catre Dvs.


Nici un produs

Urmeaza a se stabili Livrare
0,00 lei Total

Platește