Categorii

Cele mai vândute

Testimoniale

FAQs

Nu exista intrebari

Testimoniale

Adauga parerea ta

Adauga testimonial

Vrei sa adaugi o parere? Completeaza formularul de mai jos

Denisa Rogojinaru (Jucătoare de volei)

Denisa Rogojinaru (Jucătoare de volei)

Produsele comandate la Ina Medical & Sport sunt benefice pentru mine, m-au ajutat atât în pregătire, cât și în refacere. Mulțumesc pentru promptitudine și pentru servciile voastre.

Adaugat: 13.07.2017

Ioana Baciu (Jucătoare de volei)

Ioana Baciu (Jucătoare de volei)

Având în vedere că sunt sportivă de performanță și recuperarea este un lucru vital pentru mine, produsele pe care le-am luat de la Ina Medical & Sport au fost un real ajutor. Sunt mulțumită de rezultatele obținute în urma folosirii produselor de la ei. 

Adaugat: 05.07.2017

Alex Olah (Jucător de baschet  )

Alex Olah (Jucător de baschet )

Produsele de la Ina Medical Sport m-au ajutat să îmi întrețin corpul puternic și sănătos de-a lungul sezonului.  Eu folosesc aparatele Compex și Game Ready, aparate pe care le-am folosit și atunci când jucam în Statele Unite ale Americii, la Northwestern University. Acestea m-au ajutat foarte mult în cei patru ani petrecuți acolo, tocmai de aceea am decis să le achiziționez și pentru uzul meu personal de la Ina Medical & Sport.  Produsele sunt de aceași calitate superioară ca și cele din SUA.  Sunt extrem mulțumit de aceste produse și le recomand oricărui sportiv! Investește în tine, crește-ți performanța și prelungește-ți cariera cu produsele de top pe care le găsești în România doar la Ina Medical & Sport!"

Adaugat: 05.07.2017

Iulian Stamate (Jucător de handbal )

Iulian Stamate (Jucător de handbal )

Ina medical sport mi-a îndeplinit cu succes cerințele avute de-a lungul timpului și am găsit în ei un partener de nădejde în drumul spre îndeplinirea obiectivelor. Știm cu toții că este un drum anevoios pavat cu multe neplăceri. Produsele pe care le-am luat de la ei, m-au ajutat atât în recuperare, dar mai ales în prevenirea unor eventuale neplăceri. Profesionalismul de care au dat dovadă negreșit și calitatea produselor mă îndeamnă să nu am nici o ezitare în a recomada cu toata încrederea tot ce au de oferit.

Adaugat: 28.06.2017

Marian Cristescu (Jucător de fotbal)

Marian Cristescu (Jucător de fotbal)

Sunt foarte mulțumit de toate produsele pe care le am de la Ina Medical & Sport, iar Compex mi-a devenit un aliat în pregătirea mea fizică.

Adaugat: 26.06.2017

Claudiu Bumba (Jucător de fotbal)

Claudiu Bumba (Jucător de fotbal)

Compexul a devenit o parte din rutina mea zilnică, de când l-am încercat am observat o schimbare, indiferent cât de greu este un antrenament, programele din dotarea lui au fost esențiale pentru masa mea musculară. Acestea m-au ajutat să fiu în cea mai bună formă. Compexul rămâne o parte esențială din antrenamentul meu.

Adaugat: 26.06.2017

Alex Ioniță (Jucător de fotbal)

Alex Ioniță (Jucător de fotbal)

Recomand cu încredere Compex. Reprezintă un partener de încredere atât pentru sportivii de performanță, cât și pentru tinerii care doresc să își dezvolte capacitatea musculară și să se simtă mai relaxat. Dotat cu numeroase facilități pentru corpul complex al omului, Compex reușește să imi pregătească musculatura înaintea fiecărui antrenament.

Adaugat: 26.06.2017

Roxana Denisa Bacșiș (Jucătoare de volei)

Roxana Denisa Bacșiș (Jucătoare de volei)

În vara anului 2016, la sfaturile celor de la Ina Medical & Sport, mi-am achiziționat un Compex SP8. Am folosit aparatul tot sezonul și vreau să vă mărturisesc ca m-a ajutat enorm în problemele medicale pe care le-am avut. Cea mai gravă accidentare a fost o entorsă la genunchi suferită în timpul unui meci extrem de important. Am crezut ca sezonul meu s-a încheiat, dar ședintele de recuperare cu Compex m-au ajutat să îmi revin mult mai repede decât m-am așteptat și să îmi ajut echipa. Mulțumesc Ina Medical & Sport, iar pentru toți sportivii care țintesc să ajungă sus, să apeleze cu încredere la serviciile acestei companii.

Adaugat: 26.06.2017

Andrei Mandache (Jucător de baschet  )

Andrei Mandache (Jucător de baschet )

Părerea mea este ca Ina Medical & Sport este o companie care oferă un adevărat suport pentru sănătatea oricui, produsele și serviciile fiind de cea mai buna calitate, fiind o alegere inteligenta și înțeleaptă in același timp!
Andrei Stîngă este un adevărat profesionist care vine in ajutorul sportivilor cu un devotament absolut spectaculos, tocmai pentru ca știe exact cât de mult înseamnă o recuperare bine facută la timpul potrivit!Se vede și se simte ca tot ceea ce face este din pasiune, se dedica trup și suflet business-ului pe care l-a ridicat atât de bine și a reușit sa fie numărul 1 pe piața din România in primul rând prin profesionalism, promptitudine și devotament! Eu sunt încântat ca am ocazia sa lucrez cu acest om minunat care are soluția corectă și rapida oricărei intervenții de care eu am avut nevoie. Momentan, la lotul național de baschet al României, ne-a pus la dispoziție câteva aparate incredibile, Compex-ul, Recovery Pump, Game Ready si Hyperice Foam roller cu vibratii care ne ajută sa fim mai bine pregătiți și să ne refacem cât mai rapid și eficient in perspectiva obținerii celor mai bune performante. Personal va pot spune că am folosit toate aceste aparate, iar rezultatele nu au ezitat să apară. Cu ajutorul lui Recovery Pump poți scăpa foarte ușor de senzația de picioare grele, umflate și chiar de febra musculară chiar dacă aici ai un pic nevoie și de Compex pentru a obține maximul. De curând am suferit o entorsă la glezna, iar după 2 ședințe GAME READY am reintrant în antrenamente. Inainte de GAME READY aveam nevoie de cel puțin o săptămână de pauză pentru a reveni la programul cu echipa. Recomand tuturor sportivilor si cluburilor din Romania INA MEDICAL&SPORT pentru atingerea performanței maxime.

Adaugat: 26.06.2017

Gelu Cosma (General Manager at Kinetic Sports & Medicine)

Gelu Cosma (General Manager at Kinetic Sports & Medicine)

Doresc sa ofer doar servicii premium clientilor mei, de aceea trebuie sa fiu intotdeauna la inaltime si sa am doar cele mai bune produse si servicii pentru ei, tocmai de aceea apelez cu incredere la Ina Medical & Sport, aprovizionandu-mi de la ei o parte din produsele de care am nevoie in clinicile mele, aparate de recuperare medicala, Tecar, Laser si electroterapie, dar si aparate pentru realizarea sustinatorilor plantari personalizati Sidas, care au la baza cea mai buna tehnologie franceza in materie de podologie. Colaboram de mai bine de 4 ani si de fiecare data am fost multumit, atat de calitatea produselor, cat si de serviciile post vanzare, pentru ca e mereu cineva care sa raspunda nevoilor noastre. 

Adaugat: 15.03.2017

Georgian Păun (Jucător de baschet  )

Georgian Păun (Jucător de baschet )

Acum doi ani am achiziționat un aparat de electrostimulare Compex de la Ina Medical & Sport, de care sunt extrem de mulțumit, pentru că mă ajută să mă refac după efort. Un alt mare avantaj pe care mi l-a oferit Compex este că mi-a accelerat recuperarea după multe accidentari minore dându-mi posibilitatea de a mă întoarce cât mai repede pe parchet. Îl recomand tuturor sportivilor de permormanță și nu numai! 

Adaugat: 15.03.2017

Constantin Țâncu (Fiziotinmed Kinetic)

Constantin Țâncu (Fiziotinmed Kinetic)

Mereu sunt in cautare de produse inovatoare pentru recuperarea medicala si am gasit in Ina Medical & Sport partenerul potrivit. Intotdeauna mi-au prezentat doar produsele de top pentru aceasta piata. In acest moment folosesc de la acestia Compex si  Game Ready cu care am rezultate foarte bune cu pacientii mei, care la randul lor sunt foarte multumiti de serviciile mele. Sunt convins ca vom colabora inca multi ani de acum incolo.

Adaugat: 15.03.2017

Cristian Fenici (Jucător de handbal )

Cristian Fenici (Jucător de handbal )

Sunt foarte mulțumit de produsele de la Ina Medical & Sport. Acestea s-au ridicat la așteptările mele și pot să spun că este singurul site unde găsesc întotdeauna tot ce am nevoie. Apreciez și rapiditatea expedierii produselor. Multă baftă și succes în continuare!

Adaugat: 15.03.2017

Chike Onyejekwe (Jucător de handbal )

Chike Onyejekwe (Jucător de handbal )

Experiențele mele cu Ina Medical & Sport au fost mereu reușite. Îmi place site-ul pentru că găsești multe chestii foarte importante pentru un sportiv profesionist și nu numai. În topul experiențelor mele este Compex SP8 care după achiziționare nu lipsește din geanta mea de antrenament. Am apreciat mereu amabilitatea și profesionalismul cu care am fost tratat de către echipa Ina Medical & Sport, de aceea nu am ezitat niciodată să îndrum pe cineva în această direcție. Vă mulțumesc și vă doresc mult succes în continuare!

Adaugat: 15.03.2017

Marius Stavrositu (Jucător de handbal )

Marius Stavrositu (Jucător de handbal )

De când practic sport de performanță am avut grijă să aleg cele mai perfomante echipamente sportive, conștient fiind de necesitatea unuia de calitate. De-a lungul timpului am testat tot felul de produse, de aceea pot să recomand cu încredere pe cele de la Ina Medical & Sport. Orice sportiv, indiferent dacă este profesionist sau amator trebuie să aibă grijă ca produsele pe care le folosește să fie de cea mai bună calitate, altfel riscă să se joace cu propria sănătate. 

Adaugat: 15.03.2017

Nici un produs

Urmeaza a se stabili Livrare
0,00 lei Total

Platește